|
Post by Val on Jul 26, 2007 19:14:33 GMT 1
Hûh, ha így haladok, lehet, hogy beficcen egy aeúchat rajzfilm téma ;D Már csak Skynak kell befutniaaa Ha Drake megírja az elõtörijét, akkor õ kap zöldet, és már csak lila kell a szivárványhoz!
|
|
Kir
fanatikus négyes
S. E. G. G. Lovag
|
Post by Kir on Jul 26, 2007 21:36:51 GMT 1
Szerintem egy képregénnyel lehetne kezdeni. Biztos ha összeülnénk MSn-ben párszor simán összehoznánk egy nagy adag rajzolnivalót neked.
|
|
Astral
úttörõ pajtás
a vil?g m?sodik legmen?bb b?rkab?tj?val
|
Post by Astral on Jul 27, 2007 8:15:58 GMT 1
És igen! Régi, aeúcset feeling! ;D Most megpróbálom megfogalmazni! Hmmm... talán úgy, hogy folytatom az ithori posztot.
|
|
|
Post by Val on Jul 27, 2007 10:19:10 GMT 1
Háhá, Kir elkéstél A karakterek, akiket most láttok egy rajzfilm általam és Grimi által megtervezett karakterei. Mot belehúzunk, és vászonra húzzuk az aeúchatet A történet nagyjából ott kezdõdik, hogy a Galaxy (Roxfort) Express 999 elindul a Honoghrra, és az areúchat történetét ettõl a pillanattól fogva azt idõben mindkét irányban távolodva ismerhetjük meg. Kicsit sok lesz benne a narrátor szövege, aki mindent megmagyaráz, de azért vicces lesz Úgyhogy vigyázzatok mit alkottok, mert ez már nem gyerekjáték
|
|
Qui-Dion Avid
folytatásos képregény
C?line-Dion A'vid fia
|
Post by Qui-Dion Avid on Jul 28, 2007 10:49:47 GMT 1
Srécokk, végre megérkeztem, mia szitu-pálya-játszótér? Mingyár írok valamit!
|
|
|
Post by jessica on Aug 15, 2007 12:00:02 GMT 1
EZZZAAAAZ! Megycsináltam! Bár még nem döntöttem el, hogy kell-e ez nekem... A helyzet az, hogy már ettõl a fele német - fele angol menütõl kiakadtak a látóidegeim. Merre menjek, segítsetek! S'HOA! HAGY LEGYEK ÉN A LILA! LÉGYSZIKE! ;D
|
|
|
Post by Val on Aug 15, 2007 19:18:28 GMT 1
Oké A menü napokon belül le lesz cserélve
|
|
|
Post by jessica on Aug 15, 2007 21:13:16 GMT 1
EZZZAAAAZ! Királyság! Megcsináljam mind a három téma magyar gombjait? Egyébként kéne egy nagy HELP! - Ki játszott a KotOR 2-vel? Rohadt Onderon-i pályán kevés a meggyõzésem és mivel aktív a küldi, nem tok tovább se menni! Nameg a magyarítás is 47%-os... Szóval hol értem, hol meg nagyon nem. Ehhez képest már két királypárti katona nincs a helyén, de a harmadikkal nem boldogulok. A rohadt doki alibije, aki miatt idejöttünk, de lecsukatta magát; megvan, csak nincs kinek elmondani! Szóval valaki help nekem!
|
|
|
Post by Val on Aug 15, 2007 21:19:39 GMT 1
Grimi tudna ilyet, de õ Fóton nyaral. Mellesleg amikor ott volta nála én beszélgettem helyette Jah, és készen vannak a magyar gombok. Máramennyire.
|
|
|
Post by jessica on Aug 15, 2007 21:23:47 GMT 1
EZZZAAAAZ! Király vagy! Szóval hol van a minta karilapp, meg ilyenek? Vagy ide nem kell? Akarock én is hülyülni. Elvonási tüneteim jelentkeztek.
|
|
|
Post by Val on Aug 15, 2007 21:27:21 GMT 1
Mondanám, hogy másold ki aeúról az elõtöridet, és írd át, de ez csak abban az esetben lehetséges most, ha le van mentve a gépedre Szóval ez az A verzió. A B verzió az, hogy megcsinálod az A verziót, és ha átlépted a 42 hozzászólásszámot, akkor máris átírhatod izgalmasabbra. Már csak azért sem engedem, mert én és Grimi keményen megszenvedtünk a saját elõtörijeinkért
|
|
|
Post by jessica on Aug 15, 2007 21:29:18 GMT 1
Megvan gépen, de marhára nem vágom, hogy mirõl beszélsz... Sorry. Hehe... www.maniacworld.com/Szóval tudom, hogy az élet, a világmindenség, meg minden 42, de jelen esetben?
|
|
|
Post by Val on Aug 15, 2007 22:32:39 GMT 1
Megfogod az elõtörténetedet. És pl ahelyett, hogy egy mester megtalálta, azt írod, hogy a szülei elejtették egy futballmeccsen, mire kigurult a pályára, egy szép hosszúsarokkal hálóba került, majd a rossz labdák közé, végül a szemétdombon lapult pár hónapot, amíg végre egy csöves meg nem próbálta sapkának használni, de túl hangos volt, ezért inkább lerakta egy közeli padon, ahol éppen két jedi próbált sört bontani, és sörbontó híjján a babával próbálták meg, és mivel érezték, hogy lehet vele sört bontani, elvitték a Jedi Templomba. Pl. Csak egy ötlet.
|
|
|
Post by jessica on Aug 15, 2007 22:39:43 GMT 1
Na jó. Kérek két napot, míg ezt kiheverem. ;D Ennyire nem vagyok elvetemült. Azt hiszem. Jah! És ha van a bolygók között Dán-in-2 Akkor nem lehetne 2-in-ván is?
|
|
|
Post by Val on Aug 16, 2007 9:15:07 GMT 1
Ha megmondod, hogy minek, akkor lehet Mellesleg a Dán-in-2 az Dán-2-in, csak hát az má hogy hangzik, meg nem is annyira vicces Szóval nagyon kevés eddig nem kitalált bolygóval dolgozunk (Narancsiosz, Danettoine 69 Beta, amik valójában holdak), van pár, ami nem SWbeli (Föld, Magratea), de a többi mind szerepel az SWben, csak hát itt egy picit máshogy nevezzük õket. Mellesleg, amíg nem alkotod meg a karaktered, nem tudok képet készíteni
|
|