Kir
fanatikus négyes
S. E. G. G. Lovag
|
Post by Kir on Feb 2, 2008 22:44:42 GMT 1
Azt a perverz jó mindenedet LEgyen inkább 18 és abból én is kérek. De ha ennyi önteni akarodzól akkor öntsél nekem pár Rihanna-t légyszi. Egy nem elég. De a Lucy Liu is megfelel EZZZAAAAZ
|
|
Grimi
ez itt a nevem↑ßadminมว๕ฐฝเง๖
j?l felk?t?tte a ny?lcip?t
[hr][b]?nző skizofr?n[/b][hr]"Ma ?n alszom a nyuszival" byKitti[hr][i]"Nem. De! M?gsem de."[/i]
|
Post by Grimi on Feb 2, 2008 23:03:39 GMT 1
Rihánya bleh
|
|
Matten
globális felmelegedés
10 years in the waiting
|
Post by Matten on Feb 3, 2008 9:21:36 GMT 1
*Fejét az asztalba csapja*
Figyeljetek ti perverzek! XD Szerintetek ha nekem lenne rátok önteném?
(Rihannán kívül mert õ nekem nem kéne! XD)
Igazából rátok önteném, mert nem járok nálam idõsebbel... XD
És S'hoa! Nem hiszem hogy normálisabban beszélnél tõlük.
Most hogy mindenkit jól kiosztottam (;D) megkérdezem: Ír valaki??
És mikor lesz kész a képem? hihi... ;D
Majd elfelejettem... EZZZAAAAZ!
|
|
|
Post by Val on Feb 3, 2008 12:11:54 GMT 1
Má mindjárt írunk, és a képek is mindjárt készen vannak, és közbe inkább érettségire készülök (haha jó kis kamu duma), szabadidőmben pedig mmorpgt csinálok, és különben is, a japán kiscsajokkal nem is járni akarok, illetve utána egy ideig nem nagyon fognak tudni járni ;D LOLZAAAAZ xD
|
|
Matten
globális felmelegedés
10 years in the waiting
|
Post by Matten on Feb 4, 2008 19:18:03 GMT 1
S'hoa még másfél napja se küldte utolsó postját ide és máris 'hiányoztok' XD XD
Te MMORPG-t csinálsz??!! Mi a neve?
|
|
|
Post by Val on Feb 4, 2008 21:13:36 GMT 1
Miért, a neve alapján már tudod, hogy milyen lesz? xD Csak hogy tudd, eddig a munkaneve 'Etherealm'.
|
|
Kir
fanatikus négyes
S. E. G. G. Lovag
|
Post by Kir on Feb 7, 2008 20:43:22 GMT 1
MMO-t csinálsz? Segíthetek? Játéktervezést akarok majd tanulni és hát érdekelne a kis projekted, persze ha megoldható a dolog
|
|
|
Post by Val on Feb 7, 2008 21:40:09 GMT 1
Hű, azt már tudom, hogy benned bízhatok (más munkaerőt, mint a haverok, eddig nem tudtam sikeresen alkalmazni xD) Igen, segíthetsz, sőt inkább igen, kérlek segíts, csak azt mondd megy, hogy a játék melyik területén szeretnél dolgozni. Egy haverom csinálja a grafikai és a fizikai motort, meg a programot, leginkább helyszín/tárgy/élőlény tervezőre/modellezőre van nagy szükség. Persze ha más érdekel, abba is be tudlak ajánlani
|
|
Kir
fanatikus négyes
S. E. G. G. Lovag
|
Post by Kir on Feb 7, 2008 22:00:46 GMT 1
Hát a modellezést majd most kezdem tanulni, mert veszek könyvet. 3ds max Biblia. De szívesen segítek abban is hamar bele tudok tanulni. De azért valami sztorira vagy questtervezőnek sem lennék rossz csak tudjam hogy milyen kaiberű a játék.
|
|
|
Post by Val on Feb 8, 2008 0:32:46 GMT 1
Hát, mi is ezen törjük magunkat (illetve én próbálom, mert most éppen véletlenól Grimi haverl elsütötte az agyamat mindenféle hülye filmekkel xD), de a sztorit jó lenne összehozni, mondjuk élőben mit szólnál hozzá?
|
|
Kir
fanatikus négyes
S. E. G. G. Lovag
|
Post by Kir on Feb 8, 2008 17:03:47 GMT 1
Hát azzal az a probléma, hogy nem vagyok per pillanat olyan anyig helyzetben min. 6000HUF, hogy felpattanjak a vonatra és irány a nagyváros. ezért kell kihagynom a klubnapot is
|
|
|
Post by Val on Feb 10, 2008 1:24:52 GMT 1
Miért nincsen ingyen a világ?... ;D
|
|
Kir
fanatikus négyes
S. E. G. G. Lovag
|
Post by Kir on Feb 10, 2008 10:13:22 GMT 1
MErt ha ingyé lenne a világ akkor Mo. lenne Európa szemétdombja vagy börtönkomplexuma míg a magyarok japánban élnék életüket
|
|
Grimi
ez itt a nevem↑ßadminมว๕ฐฝเง๖
j?l felk?t?tte a ny?lcip?t
[hr][b]?nző skizofr?n[/b][hr]"Ma ?n alszom a nyuszival" byKitti[hr][i]"Nem. De! M?gsem de."[/i]
|
Post by Grimi on Feb 10, 2008 10:50:41 GMT 1
A börtönkomplexum az a Brit-szigetek lenne Szemétdombnak meg jó lesz Grönland is.
|
|
|
Post by Val on Feb 10, 2008 21:36:03 GMT 1
Nem jó Szemétdombnak legyen a Marianna-árok, mert mártök csalás, hogy olyan mély, börtönnek pedig Grönland Angliában jó dolgok is vannak, mint pl London (apropó oda is el kéne menni, ha ingyne lenne) ;D
|
|