|
Post by Val on Aug 15, 2007 22:36:23 GMT 1
Ittenlevõség: Itten van. De. Itten nem levõség: Tényleg nem. Nem. Nemûség: Hozzájaböffentések: Membör iz onlájn. Membör iz offlájn. Gendör: Posztszö: Reg a Központnak! Hallassz? Nem. Itt vagy? Haggyá. Jelkép: IQ: Majom? Igen. Miért nem eszik a tehén füvet? De azt eszik. Piros: Papírmatchbox-ok száma: Sky? Majd hoz sört. Sör? Elfogyott . A férjed neme: Házasságon kívüli gyermekek: Mi lenne ha? Sose tudod meg. Van értelmes élet a Földön? A Sör? Nem szeretem a zöldbabot. Mit kapsz, ha megszorzod a hatot kilenccel? Kék a piros? Nem, zöld. Láttad Istent? Jófej. Ha nem iszol: Elfogyasztott páleszek száma: Grimi érti.
|
|
Grimi
ez itt a nevem↑ßadminมว๕ฐฝเง๖
j?l felk?t?tte a ny?lcip?t
[hr][b]?nző skizofr?n[/b][hr]"Ma ?n alszom a nyuszival" byKitti[hr][i]"Nem. De! M?gsem de."[/i]
|
Post by Grimi on Aug 16, 2007 21:02:46 GMT 1
höhöhöhöhöhö
|
|
|
Post by Val on Aug 16, 2007 21:39:29 GMT 1
Nem találtam meg az összeset, pedig próbálkoztam.
|
|
|
Post by jessica on Aug 17, 2007 4:52:55 GMT 1
;D ;D Jááááááááájjjjjj! Ez kész! Anyúúú!
|
|
|
Post by Val on Oct 17, 2008 11:12:36 GMT 1
Orosz Szektor: Rendszerei: 17; Kiválasztottjai: 203; Megölt huttjai: 152; A többiek közül kiemelkedõ jedi növendékei: 1042;
Csurka Szektor Rendszerei: 12; Lázadó támaszpontjai: 3; Semmibõl elõbukkanó birodalmi flottái: 11; Áruló, majd késõbb megtérõ barátjai: 5;
B5/2 Szektor Rendszerei: 23; Kétszer a rendszerei: 46; Rendszerei tizenhatos számrendszerben: 17; Rendszerei + 5: 28;
Abrion Szektor Rendszerei: 4; Királynõi: 3; Gyermekként születõ jediutódok: 0;
Meridián Szektor Rendszerei: 3; Operációs Rendszerei: 4; Életfenntartó Rendszerei: 1; A Jedi Rend Szerei: 2; Felnõttként születõ jediutódok: Victor Reed;
|
|