Post by Astral on Jul 20, 2007 21:38:23 GMT 1
A linkben kényelmes volt utazni. Még mesterséges Gudu'Gádáj' Nyugodt Éjjjjjjj teával is megkínálták a két Jedit. És a felszolgálók nem voltak mások, mint mesterséges szõke bigék!!!! Kadmosz szerint a tea íze rosszabb volt, mint a *tehénfos*. Ám Acchka mester láthatóan megszokta. Talán *-on gyakorolt. Kb. olyan 623435456 óra után megérkeztek oda, ahova nem akartak. Kiléptek, illetve kiestek a linkbõl, és "A mesterek füvezõ-szobájá"-nak padlóján csattantak, illetve koppantak. Kadmosz hamar felpattant, Acchka el sem esett. Odahajolt padawanjához:
- Kadmosz... egy kis páfrányt!
- Yip! - válaszolta Kadmosz, és átnyújtotta az alanyt.
Õ is bekapott egy alanyt.
Acchka és padawanja együtt kezdtek:
- Hail, mesterek! Többek-között füvezni jöttünk.
A füvezõben kevés mester tartózkodott. Kettõ egy duracél fotelben ült, egy a hutt-õt rámolta. Megszólalt az egyik ember mester, valószínúleg Mace Windu:
- Vidd mán' ki a kölyködet innen, haver! Ez a mesterek füvezõ szobája! S õ még csak padawanocska! Szal csinálj mán valamit, capisci?
- És cigány tartózkodhat itt bent? - kérdezte Acchka.
Erre mindegyik mester felfigyelt. Mindenki tudta, többek között a szagról, hogy Mace cigány, csak négernek álcázza magát.
- Ki a cigány?!?!?!?!?! - Mace ütésre emelte a cigány kezét...
- Csigalom, nyugavér Mace, csak a szag a hátránya - szólt a mellette ûlõ nautaloan mester: Kit Fisto.
Eztán hosszas párbeszéd következett:
Mace: Na tehát! Füvezni, és még miért jöttetek?
Kadmosz: Füvezni, és csajozni!
Mace: EJJJNYE, te rakoncátlan! Hát az tilos a Jediknek!
Kit: Mace! Mindenki tudja, hogy D2 a te fiad! Mégpedig Whoopy Goldberg-tõl.
Mace: Téves! Jessica Alba-tól.
Acchka: Téves! TÕLED!
Kadmosz: Na akkor szabad!
Acchka: Nem szabad!
Kit: De szabad!
Mace: De nem szabad!
Kadmosz: Le se szarja senki!
Mace, Acchka, Kit, Sarr: Úgy van!
Kit: Na akkor a füvezésen, csajozáson kívül miért utaztatok linkkel?
Acchka: Szal ugye vót vajmi kûdink... no a klatoonon vót egy írtó vagesz Vader 77 póló. Olyat csak a Földön készítenek.
Kadmosz: Mégpedig a BidStudio-ban! Ott rendeltem én is a Batllefront 2-s pólómat! Ami még nincs kész!
Acchka: Te tudod hol a Föld?
Kadmosz: NEM! Csak a BidStudio-t tudom!
Mace: Na jó, adok egy linket! Úgyis megszoktátok már a bige-személyzetet.
Párbeszéd VÉGE
A link megadódott:
mahkenui.suddenlaunch3.com/index.cgi?board=earth
De ez csak a föld linkje, de Kadmosz tudta a BidStudio-ét is:http://mahkenui.suddenlaunch3.com/index.cgi?board=earth&action=display&num=1152437184
- Kadmosz... egy kis páfrányt!
- Yip! - válaszolta Kadmosz, és átnyújtotta az alanyt.
Õ is bekapott egy alanyt.
Acchka és padawanja együtt kezdtek:
- Hail, mesterek! Többek-között füvezni jöttünk.
A füvezõben kevés mester tartózkodott. Kettõ egy duracél fotelben ült, egy a hutt-õt rámolta. Megszólalt az egyik ember mester, valószínúleg Mace Windu:
- Vidd mán' ki a kölyködet innen, haver! Ez a mesterek füvezõ szobája! S õ még csak padawanocska! Szal csinálj mán valamit, capisci?
- És cigány tartózkodhat itt bent? - kérdezte Acchka.
Erre mindegyik mester felfigyelt. Mindenki tudta, többek között a szagról, hogy Mace cigány, csak négernek álcázza magát.
- Ki a cigány?!?!?!?!?! - Mace ütésre emelte a cigány kezét...
- Csigalom, nyugavér Mace, csak a szag a hátránya - szólt a mellette ûlõ nautaloan mester: Kit Fisto.
Eztán hosszas párbeszéd következett:
Mace: Na tehát! Füvezni, és még miért jöttetek?
Kadmosz: Füvezni, és csajozni!
Mace: EJJJNYE, te rakoncátlan! Hát az tilos a Jediknek!
Kit: Mace! Mindenki tudja, hogy D2 a te fiad! Mégpedig Whoopy Goldberg-tõl.
Mace: Téves! Jessica Alba-tól.
Acchka: Téves! TÕLED!
Kadmosz: Na akkor szabad!
Acchka: Nem szabad!
Kit: De szabad!
Mace: De nem szabad!
Kadmosz: Le se szarja senki!
Mace, Acchka, Kit, Sarr: Úgy van!
Kit: Na akkor a füvezésen, csajozáson kívül miért utaztatok linkkel?
Acchka: Szal ugye vót vajmi kûdink... no a klatoonon vót egy írtó vagesz Vader 77 póló. Olyat csak a Földön készítenek.
Kadmosz: Mégpedig a BidStudio-ban! Ott rendeltem én is a Batllefront 2-s pólómat! Ami még nincs kész!
Acchka: Te tudod hol a Föld?
Kadmosz: NEM! Csak a BidStudio-t tudom!
Mace: Na jó, adok egy linket! Úgyis megszoktátok már a bige-személyzetet.
Párbeszéd VÉGE
A link megadódott:
mahkenui.suddenlaunch3.com/index.cgi?board=earth
De ez csak a föld linkje, de Kadmosz tudta a BidStudio-ét is:http://mahkenui.suddenlaunch3.com/index.cgi?board=earth&action=display&num=1152437184