Post by Sky on Jul 29, 2008 0:32:07 GMT 1
- Nyomjad, Tuomas! - bömbölte Sky. Az eredeti terv az volt, hogy a Földre megy Pokolgép koncertre, aztán félúton meg kellett állnia vizelni, és ekkor akadt rá a Nightwish billenttyûsérõl elkeresztelt szektorra. Valami fingok laktak itt, vagy mi a francok. Skyra nagy hatást tett a kissé hideg idõjárás és Malmöi Rénszarvas Futtatás; ez utóbbi abból állt, hogy az ember felszed jó kis rénszarvas csajokat, és kiküldi õket a sarokra. Az idõjárásról kapta a nevét a fesztivál helyszíne is: Hell'sinki egy basic-finn szó volt, nagyjából azt jelentette, hogy amikor a pokol befagy, ideje felvenni a pulóvert. A skandináv cuccok olyannyira hatottak Skyra, hogy írt is egy rövidke könyvet, amit a "Világnézetem a finn kultúra ékességeivel bemutatva" címmel látott el, de a kulcsfontosságú pillanatokban annyira be volt baszva, hogy Kalevalát írt, és a nevét is fordítva véste fel a kiadónál. Aztán bement az Ikeába, ott szerzett pár polcot a kiadásból befolyt összegbõl, és egy színpadot ácsolva meg akarta hívni a Pokolgépet, hamár olyan szépen lemaradt róluk. Úgy gondolta, a Gép könnyebben találja meg õt, mint viszont, tekintve, hogy Sky nem nagyon tudta pillanatnyilag, hogy hogy is kell járni.
- Ez aaaz! Mutasd a csülkeid, Anett! -ordított. Aztán rájött, hogy errefelé húst emlegetni nem jó ötlet. Az elõzõ énekesnõ azzal próbált viccelni, hogy õ egy tarja, és erre széttépték a kutyák. Szar ügy. Skygo valahol mélyen tudta, hogy ez nem a Pokolgép, de ez nem akadályozta meg abban, hogy inkább tõlük énekeljen valamit. A nyelvrokonság miatt úgysem lesz feltûnõ.
Ekkor, az utolsó sornál jöttek a rohamrendõrök, és csépelni kezdték Skyt, arra gondolván, hogy biztos valami ellentüntetõ lógott meg a melegfelvonulástól. Errefelé nagyon vigyáztak a melegekre, amilyen idõ volt itt...
- Ez aaaz! Mutasd a csülkeid, Anett! -ordított. Aztán rájött, hogy errefelé húst emlegetni nem jó ötlet. Az elõzõ énekesnõ azzal próbált viccelni, hogy õ egy tarja, és erre széttépték a kutyák. Szar ügy. Skygo valahol mélyen tudta, hogy ez nem a Pokolgép, de ez nem akadályozta meg abban, hogy inkább tõlük énekeljen valamit. A nyelvrokonság miatt úgysem lesz feltûnõ.
Amikor fiatal voltam, 16 éves, nyughatatlan srác
Valami fekete márvány koncertre mentem, mert a barátom felcsinált
Csak álltam és lestem, majd hanyatt estem, nem tudta mi van
A rákenroll szólt, és én tudtam jól, hogy jól bírom a zajt
Seg-gemen a jel, mely belém égett, nincs he-lyem, én nem nyughatom
Hogy más legyek, tudod, én nem tehetem...
Valami fekete márvány koncertre mentem, mert a barátom felcsinált
Csak álltam és lestem, majd hanyatt estem, nem tudta mi van
A rákenroll szólt, és én tudtam jól, hogy jól bírom a zajt
Seg-gemen a jel, mely belém égett, nincs he-lyem, én nem nyughatom
Hogy más legyek, tudod, én nem tehetem...
Ekkor, az utolsó sornál jöttek a rohamrendõrök, és csépelni kezdték Skyt, arra gondolván, hogy biztos valami ellentüntetõ lógott meg a melegfelvonulástól. Errefelé nagyon vigyáztak a melegekre, amilyen idõ volt itt...